De ontmoetingsdag van 4 november 2007 “Cowboy Billie Boemdag”

De Cowboy Billie Boemdag is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren, die hetzij in natura, hetzij financiëel deze dag ondersteund hebben.

JippieJa aaa Jeeeeeee!

Op zondag 4 november 2007 was het zover!

We trokken onze stoere cowboylaarzen aan

en zet ten onze mooiste verentooien op!

SOS MIE&S nodigde alle kleine en grote cowboys & indianen uit voor onze tweede feestelijke ontmoetingsdag. Vele ouders kwamen met (of zonder) hun speciale zorgenkinderen, brusjes en de nodige extra (PGB-)handen naar de ranch van Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo om eerst gezellig samen te lunchen,(nader) kennis te maken en bij te praten.

Onze kleine cowboys en indianen werden in stijl geschminkt en verkleed en konden een echte percussie workshop doen met trommels, bellen en instrumenten die je nog nóóit hebt gezien.

 En toen… vlogen de spetters er vanaf met de bijzondere voorstelling ‘De liedjeskist’ van

De Cowboy Billie Boem band

Met dank aan ons lid Michel Heijman die de triatlon volbracht en dit optreden mogelijk maakte!

Daarna konden de kinderen zich uitleven in de speeltuin en over de prairie rijden in een échte trein. Bovendien werden we verwend met ambachtelijk schepijs en een (kinder)buffet met frites, saté, snacks, salade en natuurlijk appelmoes. Beladen met cadeautjes en lekkers konden de 60 gezinnen voldaan de vaak lange rit naar huis aanvangen.  Het was een geweldige dag voor bijna 200 grote en kleine Wilde-Westenlingen!  Alle sponsors, ontzettend bedankt!